Voedselveiligheid cursussen en trainingen

Home/Voedselveiligheid cursussen en trainingen
Voedselveiligheid cursussen en trainingen2020-04-02T14:09:27+02:00

“Alle cursuscategorieën binnen het thema Voedselveiligheid”


Cursuscategorieën binnen het thema Voedselveiligheid

Hieronder vind je ons aanbod cursussen op het gebied van Voedselveiligheid. Klik op een categorie om alle beschikbare cursussen binnen die categorie te bekijken.

ISO 22000 cursussen

Cursussen rondom de ISO 22000 norm

Bekijk!

Cursussen en trainingen voor Voedselveiligheid

voedselveiligheid cursusWil je als organisatie aantonen dat je aandacht besteedt aan voedselveiligheid? Dan is de kans groot dat je personeel hier voedselveiligheidsopleidingen en trainingen voor moet volgen. Bij de CAN Academy bieden we verschillende cursussen op het gebied van voedselveiligheid aan. Bijvoorbeeld voor het opzetten en invoeren van een ISO 22000 managementsysteem. Kies je cursuscategorie en zoek de cursus uit die het beste bij je past. Kom je er niet uit? Onze opleidingsadviseurs helpen je graag. Neem gerust contact op.

Voedselveiligheid cursussen worden steeds belangrijker

Vanuit de voedingsmiddelenindustrie komt een steeds groter aanbod aan voedingsmiddelen beschikbaar. Daarmee gepaard staat voedselveiligheid steeds hoger op de agenda van veel bedrijven. Over de hele keten wordt het belang van voedselveiligheid steeds meer ingezien. Daarnaast komt er ook steeds strengere wet- en regelgeving op dit gebied, waardoor bedrijven ook genoodzaakt zijn om de interne procedures met betrekking tot voedselveiligheid aan te scherpen. Datzelfde geldt voor het opleiden van mensen op gebied van voedselveiligheid.

Training voedselveiligheid bij de CAN Academy

Incompany opleidingDe CAN Academy, onderdeel van CertificeringsAdvies Nederland, biedt een aantal cursussen en trainingen aan op het gebied van voedselveiligheid. Deze cursussen hebben als doel om de voedselveiligheid kennis te verhogen. Daardoor is het mogelijk om bijvoorbeeld de ISO 22000 norm binnen de organisatie sneller te implementeren.

CertificeringsAdvies Nederland biedt met behulp van diverse voedselveiligheid cursussen en trainingen meerwaarde voor jouw organisatie. Onze cursussen zijn praktisch ingericht, zodat je de theorie direct in de praktijk kunt toepassen. Ook is er tijdens de cursus voldoende aandacht voor praktijksituaties. Onze ervaren en deskundige trainers kunnen de training zelfs op maat aanpassen voor jouw locatie, branche en situatie. Informeer daarvoor naar onze mogelijkheden met betrekking tot een Incompany training.

Voedselveiligheidscursus volgen?

Wil je een cursus op het gebied van voedselveiligheid volgen? Bij de CAN Academy nemen we altijd jouw organisatie als uitgangspunt. Onze andere uitgangspunten zijn:

  • Klantgericht: De wens van de klant staat altijd centraal
  • Praktische insteek: De focus ligt op de relevantie van de lesstof voor onze cursisten.
  • Actuele kennis: We beschikken over diepgaande en actuele kennis van de lesstof.

Heb je interesse in een cursus of training voedselveiligheid? Neem dan gerust contact met ons op. Onze opleidingsadviseurs kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden met betrekking tot een open training of incompany training bij jou op locatie.

Veel gestelde vragen over Voedselveiligheidscursussen

Wat wordt verstaan onder een Voedselveiligheid cursus?2018-06-28T12:45:05+02:00

Binnen het thema voedselveiligheid komen onderwerpen naar voren als GMP en ISO 22000. Voedselveiligheid zorgt ervoor dat een veilige omgang met voedsel wordt geborgd. Het is interessant voor voedselleveranciers, voedselproducenten en voedseldistributeurs, maar zeer zeker ook voor iedereen die in aanraking komt met voedsel, zoals bijvoorbeeld een producent van hygiënische oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie. Binnen het thema voedselveiligheid zijn diverse cursussen en trainingen te volgen. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op. Onze opleidingsadviseurs helpen je graag!