Onze aanpak

Wil je zelf een ISO of veiligheidscertificering invoeren? Dat kan! En het is niet zo ingewikkeld als vaak wordt verteld. Met de opleidingen van de CAN Academy dragen onze adviseurs hun kennis over en leren zij je een pragmatische aanpak van ISO en veiligheidscertificeringen. Met de organisatie als uitgangspunt, zonder onnodige ballast.

Onze uitgangspunten

Klantgericht

De wens van onze klant staat altijd centraal.

Praktische insteek

De focus ligt op de relevantie van de lesstof voor onze cursisten.

Actuele kennis

We beschikken over diepgaande en actuele kennis van de lesstof.

Een nieuwe generatie ISO normen

Met de komst van de nieuwe generatie ISO normen is er veel veranderd. Waar de normen vroeger draaiden om procedures, formulieren en handboeken, staat nu de relevantie voor de organisatie centraal. Daarmee gaan de ISO normen weer terug naar de bedoeling. Voldoen aan de klantwensen.

Bij de CAN Academy trainen we je in de essentie van de gewenste norm. We maken je bewust van de ontwikkelingen in de omgeving en de gevolgen hiervan voor je organisatie. Onze opleidingen hebben een praktische insteek en onze trainers hebben diepgaande, actuele kennis van de lesstof.

Welkom bij de Partner in Certificeren.

Open trainingen & incompany

Door heel Nederland geven wij trainingen waarvoor iedereen zich kan inschrijven. De trainingen zijn onderverdeeld in de thema’s Kwaliteit, Arbo & Veiligheid, Milieu & MVO, Informatiebeveiliging en Voedselveiligheid.

Naast onze open trainingen, geven we ook trainingen incompany. Voor deze maatwerktrainingen vindt er eerst een inventarisatie op locatie plaats van jouw wensen. Hier kun je meer lezen over onze incompany trainingen.

BEKIJK ALLE OPLEIDINGEN

Contact

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

T. 085 – 487 99 72
E. info@certificeringsadvies.nl

Of laat je terugbellen.