– CertificeringsAdvies Nederland: partner in certificeren –


Certificeren is ontwikkelen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren. Wij ondersteunen mensen en organisatie in hun ontwikkeling. Zo helpen wij jou met je organisatie slim in te richten en zijn we een inspiratiebron voor de mensen binnen je organisatie. We tillen hun kennis en vaardigheden naar een nieuw niveau en stellen hen in staat om uit te blinken in hun vakgebied. Op eigen-wijze en met een ondernemende instelling maken wij doelen bereikbaar. Met als bekroning een certificaat; voor mensen en organisaties.Onze Missie

Bij CertificeringsAdvies Nederland willen we mensen & organisaties inspireren om de toegevoegde waarde van (bedrijfs)normen en wet- en regelgeving op een praktische wijze te implementeren door het aanbieden van advies-, trainings- en outsourcingsdiensten.

Praktisch insteek met jouw organisatie als uitgangspunt

Wij houden van pragmatische oplossingen met focus op directe winst. Daarom nemen wij in onze aanpak niet de (bedrijfs)norm, maar jouw organisatie als uitgangspunt. Onze adviseurs denken als een ondernemer en onze trainers hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven. Met het doel helder voor ogen werken we altijd naar het beste resultaat voor jou, onze opdrachtgever. Betrouwbaar, ondernemend en eenvoudig: we maken het niet moeilijker dan het is!

ADVIES

Wij maken certificeren voor iedere organisatie mogelijk. Met praktisch advies en ondersteuning tillen wij jouw organisatie naar een hoger niveau. Onze deskundige adviseurs begeleiden zowel grote als kleine organisaties bij het behalen van een ISO 9001, ISO 27001, VCA of ander bedrijfscertificaat.

Meer informatie

OPLEIDINGEN

De mensen binnen je organisatie bepalen het succes van de onderneming. Daarom ondersteunen wij hun ontwikkeling met behulp van opleidingen en trainingen. Van ISO 9001 normkennis trainingen tot aan VCA-Basis cursussen; via onze CAN Academy bieden we een compleet aanbod aan opleidingen aan.

Meer informatie

OUTSOURCING

Binnen organisaties is een groeiende behoefte aan het outsourcen van certificeringen en aanverwante zaken. Hierin komen wij je organisatie graag tegemoet. Zo kunnen bijvoorbeeld (een deel van) de KAM- activiteiten uitbesteed worden. Op die manier kunnen de mensen binnen je organisatie zich blijven focussen op datgeen waar ze goed in zijn en blijven de kernactiviteiten van de organisatie geborgd.

Meer informatie

INTERIM-MANAGEMENT

Langdurige ziekte, snelle groei, behoefte aan extra expertise: allerlei ontwikkelingen die de oorzaak kunnen zijn van de behoefte aan een interim-manager. Als Partner in Certificeren is CertificeringsAdvies Nederland je hier graag bij van dienst. In overleg bespreken we de business case en bepalen de meest geschikte oplossing. We beschikken over een breed netwerk van ervaren interim-managers met kennis van diverse thema’s.

Meer informatie

CERTIFICERINGSADVIES NEDERLAND WERKT ONDER ANDERE VOOR: