– Wij ondersteunen mensen in hun ontwikkeling –


CAN Academy: De opleidingstak van CertificeringsAdvies Nederland

De mensen binnen je organisatie bepalen het succes van je onderneming. Daarom ondersteunt CertificeringsAdvies Nederland de ontwikkeling van mensen binnen jouw organisatie met behulp van opleidingen en trainingen. Welkom bij de CAN Academy, het opleidingsplatform van CertificeringsAdvies Nederland. Al ruim 30 jaar zijn wij je betrouwbare en behulpzame partner!

Meer over ons

Praktisch toepasbare kennis

Training Waarderend Auditen

Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar actuele en bovenal praktisch toepasbare kennis omtrent (bedrijfs)normen en wet- en regelgeving. Bij de CAN Academy nemen we jouw organisatie als uitgangspunt en dragen we onze kennis en visie graag over op jouw medewerkers. En met succes: onze cursisten beoordelen ons met een dikke voldoende.

Onze trainers zijn inspirators! Ze hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven en een frisse kijk op de theorie. Daardoor weten ze de droge en complexe materie uit de norm uitstekend door te vertalen naar praktisch toepasbare tips en formats. Zo leggen we de focus op de essentie van de norm: wat betekent de implementatie voor jouw organisatie? We houden het graag begrijpelijk en maken het dan ook niet moeilijker dan het is!

Onze beloften:

Wij inspireren

We bieden maatwerk

Praktisch toepasbare kennis

Gemak & Flexibiliteit

Persoonlijk & Betrouwbaar

Onze klantbeoordelingenBekijk beoordelingen

Jouw behulpzame partner

Ambities realiserenBij de CAN Academy kies je niet simpelweg voor een opleiding, maar voor een betrouwbare en behulpzame partner die je ondersteunt en met je meedenkt. Onze opleidingsadviseurs fungeren als vast aanspreekpunt voor jouw organisatie en kijken graag samen met jou naar opleidingen en opleidingsvormen die passen bij jouw bedrijf, jouw doelen en jouw mensen.

Onze opleidingsadviseurs helpen je met de praktische invulling van de trainingen, voorzien je van passend advies op basis van de eisen vanuit (bedrijfs)normen en wet- en regelgeving en begeleiden je graag bij eventuele subsidieregelingen. Indien gewenst wordt je zelfs de hele opleidingscoördinatie en -administratie uit handen genomen. Optimaal gemak noemen we dat!

Onze beloften


Ons cursusaanbod

Bij de CAN Academy bieden we cursussen en trainingen aan op het gebied van Kwaliteit, Informatiebeveiliging, Arbo & Veiligheid, Milieu & MVO en Voedselveiligheid. De cursussen en trainingen van de CAN Academy zijn beschikbaar in allerlei vormen. Zo kun je kiezen voor:

Incompany Training: Bij jouw bedrijf op locatie & toegespitst op jouw wensen

Open Training: Op diverse locaties in heel Nederland

E-learning modules: Studeer waar en wanneer het jou uitkomt

Blended learning: Kies voor de combi e-learning en praktijktraining

Op ieder gewenst moment: Overdag, in de avond of zelfs op zaterdag


BEKIJK CURSUSAANBOD

CERTIFICERINGSADVIES NEDERLAND WERKT ONDER ANDERE VOOR: