Over de CAN Academy

Welkom bij de Partner in Certificeren

De laatste jaren is het belang van goed personeelsbeleid steeds duidelijker geworden. Steeds meer organisaties zien in dat goed opgeleid personeel cruciaal is voor het succes van de organisatie. Het volgen van de juiste opleidingen en het behalen van certificaten, laten zien dat het personeel geschikt is voor hun functie en hun competenties bijhoudt.

Welkom op de CAN Academy, de opleidingstak van CertificeringsAdvies Nederland. Wij bieden een nieuw perspectief op persoonscertificeringen. Ondernemend, inspirerend en relevant. Met de opleidingen van de CAN Academy dragen wij onze kennis en onze visie over op jouw medewerkers. Of het nou gaat om een heftruckopleiding, het volgen van een ISO 9001:2015 transitie training of het behalen van het ISO 27001 certificaat: wij zijn de Partner in Certificeren.

De CAN Academy is onderdeel van CertificeringsAdvies Nederland

CertificeringsAdvies Nederland staat voor partnerschap. Niet alleen op de inhoud, maar ook voor jouw business. Om tot de beste oplossing te komen, is het namelijk van belang niet alleen vakinhoudelijke kennis te hebben, maar ook kennis van jouw branche. Onze branchemanagers zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in de diverse branches waarin wij onze diensten aanbieden. Bijvoorbeeld veranderende wet- en regelgeving waardoor je een extra certificaat nodig hebt of je er misschien juist één kan laten vervallen. Onze adviseurs denken als een ondernemer en onze docenten hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven. En bij elkaar, als team, zijn wij jouw partner.

Partner in Certificeren!


Toekomst

Onze aanpak

Logo CertificeringsAdvies Nederland

Onze diensten

Kennisdag

Ons team

Ambities realiseren

Ambities realiseren