Milieu & MVO cursussen en trainingen

Home/Milieu & MVO cursussen en trainingen
Milieu & MVO cursussen en trainingen2020-04-02T14:08:17+02:00

“Alle cursuscategorieën binnen het thema Milieu & MVO”


Cursuscategorieën binnen het thema Milieu & MVO

Hieronder vind je ons aanbod cursussen op het gebied van Milieu & MVO. Klik op een categorie om alle beschikbare cursussen binnen die categorie te bekijken.

ISO 14001 cursussen

Alle cursussen op het gebied van ISO 14001

Bekijk!

Milieumanagement & MVO cursussen en trainingen

Milieu, duurzaamheid en MVO zijn thema’s die in veel bedrijven steeds nadrukkelijker op de agenda komen te staan. Enerzijds door wetgeving, anderzijds door de wensen van afnemers. Wil je meer kennis opdoen over milieu, managementsystemen op het gebied van milieu & MVO? Dan ben je bij de CAN Academy aan het juiste adres. Hier vind je alle opleidingen die je nodig hebt. Van een praktische eendaagse training om de ISO 14001 norm te leren kennen, tot een introductie in milieumanagement. Bekijk onze cursussen voor het thema kwaliteit en kies de cursus die het beste bij je past. Kom je er niet uit? Onze opleidingsadviseurs helpen je graag!

Milieumanagement & MVO trainingen

Milieumanagement en MVO staan bij veel organisaties steeds hoger op de agenda. Als succesvolle organisatie is het nu eenmaal belangrijk om milieubewust en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Niet alleen oog voor de organisatie, maar ook voor de omgeving daaromheen. Steeds meer bedrijven zijn daarom op zoek naar medewerkers die verstand van dit soort zaken hebben. Om die reden bieden we bij de CAN Academy diverse milieumanagement en MVO trainingen en opleidingen aan.

Milieu en MVO cursussen bij de CAN Academy

De CAN Academy is een online opleidingsplatform waarop je zowel open trainingen alsmede Incompany trainingen kunt boeken. Wij bieden een nieuw perspectief op het gebied van milieu en MVO cursussen. Onze speerpunten zijn:

  • Klantgericht
  • Praktische insteek
  • Actuele kennis

Wanneer je op zoek bent naar een milieu of MVO cursus, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is mogelijk om direct een open training te boeken via onze website. Selecteer daarbij de gewenste cursus, de gewenste tijd en locatie en boek direct. Wij bieden cursussen aan door heel Nederland. Liever een Incompany milieumanagement/mvo training? Neem dan contact op met één van onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag verder.

Veel gestelde vragen over cursussen Milieu & MVO

Wat zijn milieumanagement cursussen?2018-06-28T12:36:00+02:00

Wat zijn milieumanagement cursussen? Een interessante vraag. ISO 14001 is de internationaal erkende norm voor milieumanagement. Binnen die materie zijn ook diverse opleidingen en trainingen te volgen. Hierin worden bijvoorbeeld de principes van milieumanagement behandeld. Evenals de achtergronden van ISO 14001. Ook wordt in diverse trainingen besproken wat de eisen van de norm zijn, zodat de certificering makkelijker wordt doorstaan. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Of bekijk de beschikbare cursussen binnen het thema milieu & mvo op onze website.