Incompany opleidingMaatwerk training afgestemd op jouw wensen

Wil je graag een ISO 9001 interne audit training volgen? Een AVG-training of juist een ISO 27001 normkennis training? Maar wil je dan wel graag een training op maat? Dan ben je bij de CAN Academy aan het juiste adres. Wanneer je de door jou gewenste training in de vorm van een Incompany training uit laat voeren, dan kies je voor een maatwerk training. De training wordt dan namelijk afgestemd op de wensen, behoeften en specifieke situatie van jouw organisatie. Daardoor haal je meer rendement uit de training.

NEEM CONTACT OP

Interesse in een Incompany training op maat?
Heb je interesse in een Incompany training voor jouw bedrijf op maat? Bekijk dan onze overzichtelijke Incompany pagina en vraag direct een offerte aan. Onze opleidingsadviseur neemt spoedig contact met je op.

Meer informatie
Bouwen

Jouw organisatie als uitgangspunt

Een Incompany training van de CAN Academy is een maatwerk training. Wij nemen namelijk jouw organisatie als uitgangspunt en stemmen detraining volledig af op jouw branche en specifieke situatie. Doordat je er bovendien voor kunt kiezen om de training te laten verzorgen bij jouw bedrijf op locatie, is het ook mogelijk om concrete praktijksituaties mee te nemen in de training. Wij denken daarin graag met je mee. Het voordeel van een Incompany training is daarnaast dat je als organisatie zelf kunt bepalen waar, wanneer en op welk tijdstip de training plaatsvindt.

iso 9001 cursussenDe cursusinhoud van de training is op maat samen te stellen. Voorafgaand aan de training is er contact met de trainer die de training gaat verzorgen. De trainer inventariseert de wensen en behoeften die er zijn vanuit jouw organisatie. Zo worden er diverse zaken afgestemd. Denk bijvoorbeeld aan specifieke vragen waarop je antwoord zoekt of bepaalde onderwerpen die je tijdens de training graag aan bod wilt laten komen. Tijdens de training wordt hier dan zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Zo wordt het programma helemaal op maat voor jouw organisatie samengesteld.

Maatwerk trainingen met praktisch toepasbare kennis

Wil je een maatwerk cursus uit laten voeren? Bij de CAN Academy kun je terecht voor een Incompany training op maat op het gebied van:

Wanneer je kiest voor een maatwerk training van de CAN Academy dan kies je voor een training boordevol praktisch toepasbare en actuele kennis omtrent bedrijfsnormen en bijbehorende wet- en regelgeving. Onze trainers hebben bovendien ruime praktijkervaring waardoor zij een frisse blik op de theorie hebben. Een maatwerk training van de CAN Academy is geen standaard training, maar een training waarbij je wordt geïnspireerd en waarbij je praktische tips en formats aangereikt krijgt. Wij maken complexe materie begrijpelijk en maken het niet moeilijker dan het is.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees de klantcase van Van Den Bosch Transporten waarin zij vertellen over hun ervaring met de Incompany ISO 9001 interne auditing training

Meer rendement uit je training

Bij de CAN Academy houdt het bovendien niet op bij de training. Onze trainers zijn altijd beschikbaar voor verdere tips en ondersteuning, ook na de training. Heb je na afloop bijvoorbeeld nog een vraag of loop je ergens mee vast, schroom dan niet om contact op te nemen. Daarnaast kunnen wij als partner in certificeren jouw bedrijf met advies en ondersteuning ook begeleiden bij de implementatie van een bepaalde norm die aansluit bij een training. Kortom, bij CertificeringsAdvies Nederland heb je alle diensten onder één dak waardoor je meer rendement haalt uit de dienstverlening.

Interesse in een maatwerk training?

Heb je interesse in een Incompany training op maat? De CAN Academy is al ruim 30 jaar jouw behulpzame partner. Onze opleidingsadviseurs denken graag met je mee en ondersteunen je waar mogelijk. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP


CertificeringsAdvies Nederland | T. 085 – 487 99 72 | E. info@certificeringsadvies.nl