Kwaliteitsmanagement cursussen en trainingen

Home/Kwaliteitsmanagement cursussen en trainingen
Kwaliteitsmanagement cursussen en trainingen2020-07-22T10:22:36+02:00

“Alle cursuscategorieën binnen het thema Kwaliteit”


Cursuscategorieën binnen het thema Kwaliteit

Hieronder vind je ons aanbod cursussen op het gebied van Kwaliteitsmanagement. Klik op een categorie om alle beschikbare cursussen binnen die categorie te bekijken.

ISO 9001 cursussen

Alle cursussen op het gebied van ISO 9001

Bekijk!
Audit cursussen

Ons aanbod van cursussen op audit-gebied

Bekijk!

Kwaliteitsmanagement cursussen en trainingen bij de CAN Academy

Ben je betrokken bij het ISO 9001 kwaliteitssysteem in je organisatie? Of ga je zelf het kwaliteitssysteem opzetten? Dan ben je bij de CAN Academy aan het juiste adres. Hier vind je alle opleidingen die je nodig hebt op het gebied van kwaliteit. Van een praktische eendaagse training om de conversie naar ISO 9001:2015 te maken tot een complete driedaagse ISO 9001 leergang waarbij je we de volledige theorie van de norm en de praktische toepassing doorlopen.

Een opleiding kwaliteitsmanagement met een praktische insteek

Goed opgeleid personeel is cruciaal voor een organisatie. Wij helpen organisaties te ontwikkelen op het gebied van kwaliteit. Met onze kwaliteitsmanagement cursussen en trainingen trainen we de essentie van de gewenste norm. In een cursus kwaliteitsmanagement, zoals een ISO 9001 cursus of een Audit cursus, maken we mensen bewust van de ontwikkelingen in de omgeving en de gevolgen hiervan voor de organisatie. De opleidingen hebben een praktische insteek en de ervaren trainers hebben actuele kennis van de lesstof.

Nieuw perspectief op het gebied van kwaliteit trainingen en cursussen

Bij de CAN Academy bieden we een nieuw perspectief op het gebied van kwaliteit trainingen en cursussen. Wij leveren op een inspirerende, ondernemende en relevante wijze toegevoegde waarde voor jouw organisatie.

Onze speerpunten:

  • Klantgericht: De wens van de klant staat altijd centraal
  • Praktische insteek: De focus ligt op de relevantie van de lesstof voor onze cursisten.
  • Actuele kennis: We beschikken over diepgaande en actuele kennis van de lesstof.

Bij de CAN Academy verzorgen we kwaliteitsmanagement trainingen en cursussen door heel Nederland waarvoor iedereen zich in kan schrijven. Dat is niet alles. Naast de open trainingen verzorgen wij ook Incompany trainingen. Interesse in een opleiding kwaliteitsmanagement? Onze opleidingsadviseurs helpen je graag!


Veel gestelde vragen over kwaliteitsmanagementcursussen

Welke kwaliteitsmanagementcursussen bieden jullie aan?2018-06-28T12:30:21+02:00

Binnen het thema kwaliteit bieden we bij de CAN Academy ‘Audit cursussen’ en ‘ISO 9001 trainingen’ aan. Denk daarbij aan een Training Waarderend Auditen, maar ook aan de ISO 9001 normkennis cursus of de ISO 9001 interne audit praktijktraining. Alle beschikbare trainingen binnen dit thema zijn te vinden op onze website. Meer informatie? Neem dan gerust contact op. Onze adviseurs vertellen je graag meer.