Fransen Gerrits

“Bij de samenwerking met CertificeringsAdvies Nederland (voorheen SOVO Opleiding en Advies) spreken we over een jarenlange relatie. Wij vinden het belangrijk dat we samenwerken met partijen uit de regio. Uiteraard is dat niet onze enige voorwaarde. Kwaliteit is ook erg belangrijk”, zo vertelt Jolanda van Outvorst, werkzaam op de afdeling P&O bij Fransen Gerrits.

De voerspecialist van Zuid-Nederland

Fransen Gerrits is opgericht in 1897 en inmiddels uitgegroeid tot de ondernemende voerspecialist van Zuid-Nederland. Een betrokken familiebedrijf dat mengvoeders ontwikkelt en produceert voor de varkens-, rundvee- en konijnenhouderij. Deze productie vindt plaats op drie gespecialiseerde locaties in Erp, Veghel en de Rips.

Incompany trainingen bieden ons flexibiliteit

Fransen GerritsFransen Gerrits volgt diverse trainingen via CertificeringsAdvies Nederland, waaronder:

Het gros van de trainingen die Fransen Gerrits afneemt via CertificeringsAdvies Nederland wordt Incompany gevolgd. Jolanda van Outvorst: “De trainingen worden gegeven bij ons op locatie. Dat is voor onze mensen bekend terrein, waardoor het vertrouwd is. Een groot voordeel hiervan is dat onze mensen niet ver hoeven te gaan reizen. Een ander voordeel is dat we door Incompany te werken met twee groepen tegelijkertijd, op hetzelfde tijdstip, de training kunnen volgen. Die flexibiliteit is erg prettig!”

Korte lijntjes en maatwerk

Jolanda vervolgt haar verhaal: “Bij CertificeringsAdvies Nederland ervaren we maatwerk. De lijntjes zijn kort, waardoor je direct zaken kunt regelen. Zo wordt bij ons veel werk uit handen genomen, waardoor wij ons weer kunnen concentreren op andere zaken. En niet onbelangrijk: onze verwachting matcht met de resultaten achteraf.”


Contact knop