Klanten aan het woord
Perpetum logo

“Wil je het VOL-VCA certificaat behalen, dan kun je met een gerust hart een training boeken via de CAN Academy. Het hele traject is vlot verlopen. We zijn zeer tevreden!”

Lees de case!
Bosch Rexroth Logo

“Er wordt ons een stukje flexibiliteit geboden. De trainingen zijn ‘custom made’, de trainers zijn erg kundig en de communicatie verloopt goed en snel.”

Lees de case!
Van Nieuwpoort Groep Logo

“Wat ons erg aanspreekt is het feit dat de communicatie heel makkelijk is. We hebben altijd één vast aanspreekpunt en als er iets is, dan wordt alles keurig geregeld.”

Lees de case!
Dentsply Sirona

“Naast de goede prijs/kwaliteit verhouding is de snelheid absoluut een pluspunt van CertificeringsAdvies Nederland. Dat is iets wat veel andere bedrijven missen!”

Lees de case!
Kingspan brakel

“Het grote voordeel van werken met CertificeringsAdvies Nederland is dat zij mij volledig ontzorgen. Dat scheelt mij veel tijd, want zo hoef ik verder niets uit te zoeken.”

Lees de case!
Fransen Gerrits logo

“Bij CertificeringsAdvies Nederland ervaren we maatwerk. De lijntjes zijn kort, waardoor je direct zaken kunt regelen. Zo wordt bij ons veel werk uit handen genomen.”

Lees de case!
Logo stichting Teresia van Miert

“De relatie met CertificeringsAdvies Nederland rondom BHV-trainingen loopt al heel lang. Het is ooit via-via begonnen bij SOVO en het bevalt nog steeds prima.”

Lees de case!

Meer klantcases lezen?

Bekijk dan de klantcases van de adviestrajecten van CertificeringsAdvies Nederland:

Lees klantcases


CertificeringsAdvies Nederland werkt onder andere voor: