“Alle NEN 7510 trainingen voor een geslaagde certificering”


NEN 7510 trainingen

Wil je meer weten over of aan de slag met NEN 7510? Onderstaande trainingenvormen bij elkaar een complete leergang die alle informatie bevat die jij nodig hebt. De basis leg je met de training “NEN 7510 Normkennis”. Had je jezelf al ingelezen en wil je direct aan de slag met implementatie? Kies dan voor de training ”NEN 7510 in de praktijk”. Beide cursussen gaan in op NEN 7510-1, 7510-2 en de verplichte aanvullende normen 7512 en 7513. Als vervolg op deze trainingen kan je bij de CAN Academy ook een verdiepende training volgen over ISO 27701 (Privacy managementsysteem).

Interesse? Neem contact op.

NEN 7510 Normkennis

1 dag | €495,-

Bekijk!
NEN 7510 Praktijktraining

2 dagen | €895,-

Bekijk!
NEN 7510 Interne Audit

1 dag | €495,-

Bekijk!

NEN 7510 trainingen

ISO 27001 cursussen

Ben je betrokken bij de implementatie van de NEN 7510 norm in je organisatie? Of wil je meer te weten komen over de toepassing van informatiebeveiliging? Dan ben je bij de CAN Academy aan het juiste adres.

Groeiende behoefte aan medewerkers met competenties rondom informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging staat hoog op de agenda in de zorgsector. En dat is niet voor niets, aangezien er aan de lopende band gevoelige informatie wordt uitgewisseld in de vorm van medische gegevens en patiëntgegevens. NEN 7510 geeft organisaties die dit soort gegevens verwerken (zowel zorgaanbieders als toeleveranciers) kaders en richtlijnen om op de juiste maatregelen te treffen omtrent de informatiebeveiliging in de zorg. Wil je de norm NEN 7510 begrijpen en implementeren binnen je organisatie? Dan ben je bij de CAN Academy aan het juiste adres.

NEN 7510 is gebaseerd op ISO 27001, de internationaal erkende norm voor informatiebeveiliging. NEN 7510 is een ‘vertaling’ van deze norm naar de zorg.

Vaak wordt er intern iemand aangesteld die verantwoordelijk is voor de NEN 7510 certificering. In veel gevallen heeft deze persoon in beginsel nog beperkte kennis van deNEN 7510 norm en wat er in dit kader van de organisatie wordt gevraagd. In zo’n geval is een training de snelste manier om de benodigde kennis op te doen om ermee aan de slag te kunnen gaan..

Denk bijvoorbeeld aan de training NEN 7510 Normkennis, waarbij je in duidelijke taal door een deskundige uitgelegd krijgt waar NEN 7510 exact over gaat. Of de training NEN 7510 in de praktijk, die je helpt om de opgedane kennis te vertalen naar directe acties voor jouw organisatie. Met de training Interne Audit zet je tenslotte de puntjes op de i: hier leer je hoe je binnen je organisatie toetst of de gemaakte afspraken worden nageleefd (interne audits zijn een verplicht onderdeel binnen een NEN 7510 managementsysteem).

Met de toenemende digitalisering zijn er steeds meer mensen nodig die competent zijn op het gebied van informatiebeveiliging. Met bovengenoemde trainingen zorg je voor het juiste niveau in je eigen organisatie, maar versterk je jezelf als persoon ook voor de rest van je loopbaan.

Waarom een NEN 7510 training via de CAN Academy?

De CAN Academy is onderdeel van CertificeringsAdvies Nederland. Bij ons vind je een totaalaanbod van training en advies over informatiebeveiliging en de managementsystemen hiervoor, conform de voor de Nederlandse zorg verplichte NEN 7510. Onze opleiders zijn experts in het werkveld die thuis zijn in de theorie en deze effectief in de praktijk kunnen omzetten. Hun kennis en vaardigheden dragen ze graag op je over.

Gemiddeld worden onze trainingen beoordeeld met een 8+. Bij onze trainignenprofiteer je van de volgende voordelen:

  • Snel online boeken
  • Praktische insteek
  • Een totaalpakket (advies en opleidingen)
  • Actuele kennis
  • Groot aanbod cursussen

NEN 7510 trainingen: ook te boeken als Incompany training

Wil je een NEN 7510 training volgen? Denk dan ook eens aan een Incompany training.

Het voordeel van een Incompany training is dat deze bij jou op bedrijfslocatie verzorgd wordt (of digitaal wanneer dit gewenst is). Hierdoor kunnen meerdere mensen van jouw organisatie tegelijkertijd aansluiten zonder dat ze daarvoor hoeven te reizen. Bovendien kan de training op maat gemaakt worden, gericht op de wensen, behoeften en situaties van jouw organisatie. Je hebt zelf in de hand op welke data en tijdstippen de trainingen gegeven worden. En wanneer je de training met meerdere mensen tegelijkertijd volgt, dan is het relatief gezien ook nog een stuk goedkoper!

Een goed ISMS (systeem voor informatiebeveiliging) is niet de verantwoordelijkheid van één persoon, maar van een team. Twee weten meer dan één. Bewustzijn is belangrijk, maar het is goed als meer collega’s weten waar de gevaren liggen en hoe ze continu de informatieveilig houden die in de organisatie en systemen omgaat.

Wil je meer informatie over een Incompany cursus? Neem dan gerust contact op. Onze adviseur staat je graag te woord.

Meer informatie