Informatiebeveiliging trainingen

Home/Informatiebeveiliging trainingen
Informatiebeveiliging trainingen2020-06-05T09:05:30+02:00

“Alle trainingen op het gebied van informatiebeveiliging”


Categorieën binnen het thema Informatiebeveiliging

Hieronder vind je ons aanbod trainingen op het gebied van Informatiebeveiliging. Klik op een categorie om alle beschikbare trainingen binnen die categorie te bekijken.

ISO 27001 trainingen

Alle trainingen op het gebied van ISO 27001

Bekijk!
NEN 7510 trainingen

Alle trainingen op het gebied van NEN 7510

Bekijk!
Awareness trainingen

Alle trainingen om het awareness niveau te verhogen

Bekijk!
AVG / GDRP trainingen

Alle trainingen over de AVG / GDPR wetgeving

Bekijk!

Informatiebeveiliging trainingen

Informatiebeveiliging is hot! De steeds verdergaande digitalisering binnen de samenleving brengt nieuwe risico’s en uitdagingen met zich mee. Daarnaast is er natuurlijk de komst van de AVG wetgeving welke in veel organisaties het nodige stof heeft doen opwaaien. We kunnen dus wel stellen dat het steeds belangrijker wordt dat je als organisatie de zaken rondom informatiebeveiliging op orde hebt. Maar hoe doe je dat?

Met behulp van praktijkgerichte cursussen en trainingen in informatiebeveiliging zorgen we er bij CertificeringsAdvies Nederland voor dat je up-to-date bent over de nieuwste ontwikkelingen en helpen we je op weg met praktische toepassingen. Van Awareness trainingen tot een cursus ISO 27001 normkennis: je vindt het bij de CAN Academy. Kies je cursuscategorie en zoek de cursus uit die het beste bij je past. Kom je er niet uit? Onze opleidingsadviseurs helpen je graag!

Informatiebeveiliging trainingen die het verschil maken

Wanneer je bent betrokken bij de integratie en optimalisatie van IT-systemen binnen de IT-infrastructuur van je organisatie of wanneer je als gesprekspartner op wilt treden voor IT-security specialisten dan wil je natuurlijk met gedegen kennis te werk gaan. In zo’n geval is het verstandig om een cursus informatiebeveiliging te volgen. Maar zeer zeker ook wanneer je de beginselen van informatiebeveiliging wilt begrijpen, ben je bij de CAN Academy aan het juiste adres. In onze informatiebeveiliging trainingen leer je in begrijpelijke taal:

  • Wat belangrijk is binnen het thema informatiebeveiliging
  • Welke standaarden het bedrijfsleven op dit gebied hanteert
  • Wat de grootste risico’s en valkuilen zijn
  • Hoe je jouw organisatie op een praktische manier inricht met het oog op informatiebeveiliging
  • En nog veel meer

Praktisch ingestoken informatiebeveiliging trainingen

Wanneer je betrokken bent bij de implementatie van de ISO 27001 norm binnen je organisatie, is het verstandig om aanvullend daarop een ISO 27001 training te volgen. Denk bijvoorbeeld aan de cursus ‘ISO 27001 informatiebeveiliging in de praktijk‘ of de training ‘ISO 27001 normkennis‘. Wil je juist meer weten over de AVG? Dan is de cursus ‘AVG/GDPR‘ in 1 dag interessant. Al onze trainingen en cursussen op gebied van informatiebeveiliging zijn praktisch ingestoken, zodat je de opgedane kennis direct kunt toepassen binnen jouw organisatie.

Bij de CAN Academy, onderdeel van CertificeringsAdvies Nederland, bieden we niet enkel informatiebeveiliging cursussen aan, maar bieden we jou en jouw organisatie ook toegevoegde waarde. Wij nemen in onze cursus namelijk niet de lesstof als uitgangspunt, maar juist jouw organisatie. Zo spelen we bijvoorbeeld in op praktijksituaties. Ook is het mogelijk om via de CAN Academy een informatiebeveiligingstraining als Incompany training bij jou op locatie te volgen.

Interesse in een Informatiebeveiligingstraining?

Een training op het gebied van informatiebeveiliging volgen? Dat kan bij de CAN Academy. Onze uitgangspunten bij een cursus zijn:

  • Klantgericht: De wens van de klant staat altijd centraal
  • Praktische insteek: De focus ligt op de relevantie van de lesstof voor onze cursisten.
  • Actuele kennis: We beschikken over diepgaande en actuele kennis van de lesstof.

Heb je interesse in het volgen van een open training of Incompany training? Kijk dan eens verder op onze website. Een open training kun je direct boeken via het online formulier. Voor een Incompany training kun je meer informatie of een offerte aanvragen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze opleidingsadviseurs staan je graag te woord.

Veel gestelde vragen over Informatiebeveiligingstrainingen

Wat valt er allemaal binnen het thema informatiebeveiligingscursussen?2018-06-28T12:40:16+02:00

Het thema informatiebeveiliging is hot. Het is dan ook niet voor niets dat er een steeds groter cursusaanbod binnen dit thema beschikbaar komt binnen onze website. Binnen het thema worden cursussen en trainingen aangeboden op het gebied van:

Om de cursussen binnen deze categorieën bekijken navigeer je door onze website en klik je op de betreffende categorie. Vervolgens krijg je het beschikbare cursusaanbod in beeld. Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact op. Onze opleidingsadviseurs staan je graag te woord.