Incompany Training

Home/Incompany Training
Incompany Training2019-04-30T11:39:07+02:00

Incompany training bij jou op locatie

Wil je een incompany training volgen bij jou op locatie en op maat gemaakt voor jouw branche en situatie? Dan ben je bij CertificeringsAdvies Nederland aan het juiste adres! Wij verzorgen Incompany trainingen op bedrijfslocatie door heel Nederland. Daarbij bepaal je zelf de datum en het tijdstip dat voor jouw bedrijf het beste uitkomt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een Incompany offerte aan voor de gewenste training.

VRAAG OFFERTE AAN

Waarom Incompany training?

Middels een Incompany training op locatie wordt de theorie in een vloeiende beweging in de praktijk gebracht met behulp van concrete praktijksituaties. Doordat het een maatwerk traject betreft kun je samen met de adviseur bepalen op welke onderwerpen het accent gelegd dient te worden en hoe je de Incompany training graag vorm wilt geven.

Incompany training

Goed opgeleid personeel is belangrijk

Goed opgeleid personeel is een belangrijke factor voor het succes van je onderneming. Door mensen binnen je organisatie juist op te leiden en te voorzien van vakgerichte certificaten kun je als organisatie enerzijds de kwaliteit hoog houden en anderzijds voorzien in de behoefte aan ontwikkeling van je medewerkers.

Voordelen Incompany training

Een Incompany training is maatwerk en biedt diverse voordelen voor jouw bedrijf en medewerkers:

  1. Het is toegespitst op de wensen en behoeften van jouw organisatie
  2. het programma is op maat samengesteld: Er wordt rekening gehouden met jouw specifieke situatie (daarvoor is vooraf overleg met de trainer). Bovendien zijn diverse praktijksituaties direct uitvoerbaar binnen het bedrijf.
  3. Flexibele planning: Je bepaalt zelf op welke datum en welk tijdstip de training plaatsvindt.
  4. Uniforme afspraken en sneller resultaat: Alle medewerkers zijn op hetzelfde moment opgeleid. Daarbij ontstaat er een hechter team met meer betrokken medewerkers. Veel situaties op locatie zijn immers herkenbaar.
  5. Relatief gezien lagere kosten: Een Incompany training is vanaf een bepaald aantal personen financieel aantrekkelijker dan deelname aan een open training.
  6. Besparing in tijd en geld: Er is geen reistijd voor de cursisten en daarmee gepaard geen reiskosten. Daarnaast kan er ook bespaard worden op verletkosten voor het bedrijf.

Groot aanbod Incompany opleidingen

CertificeringsAdvies Nederland ondersteunt mensen in hun ontwikkeling door het verzorgen van Incompany opleidingen op het gebied van:

Kwaliteit

Arbo en Veiligheid

Milieu & MVO

Informatiebeveiliging

Voedselveiligheid

Bekijk alle opleidingen
Incompany opleiding


Interesse in een Incompany Training?

Heb je interesse in een Incompany Training? Of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via 085-4879972 of vraag vrijblijvend een Incompany Training offerte aan. Onze adviseurs helpen je graag!

VRAAG OFFERTE AAN

Veel gestelde vragen over Incompany trainingen

Wat is Incompany training?2018-06-28T09:32:28+02:00

Een Incompany training is een training die op bedrijfslocatie wordt verzorgd. Het wordt ook wel eens een in-house cursus genoemd. Bij een Incompany training komt er een deskundige trainer naar jouw bedrijf toe om daar een specifieke training te verzorgen. Een Incompany training is altijd maatwerk. Deze kan aangepast worden aan praktijksituaties, wensen en behoeften.

Wat kost een Incompany training?2019-04-02T12:24:14+02:00

De Incompany training kosten verschillen per specifieke training. Bij CertificeringsAdvies Nederland is het altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte op te vragen voor een Incompany training. Onze adviseur kan je ook precies uitleggen vanaf hoeveel personen een Incompany training financieel aantrekkelijker is dan open trainingen. Wil je meer weten over de kosten van een Incompany training? Lees dan ons handige blogartikel: “Wat kost een Incompany training?”