Incompany trainingOp zoek naar een in-house training op maat?

Wil jij graag een in-house training laten verzorgen bij jouw bedrijf op locatie? Dat treft! Bij de CAN Academy bieden we diverse in-house opleidingen en trainingen aan op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu en informatiebeveiliging. Denk bijvoorbeeld aan een in-house ISO 9001 normkennis training, een in-house AVG-cursus, een in-house BHV of VCA cursus en nog vele andere trainingen. Wij verzorgen deze in-house trainingen op bedrijfslocatie door heel Nederland.

In-house training: maatwerk bij jou op locatie

Wanneer je kiest voor een in-house training dan kies je voor een maatwerk training bij jou op locatie. De training wordt namelijk aangepast aan jouw branche en jouw situatie. Bovendien worden voorafgaand aan de training de specifieke wensen en behoeften doorgesproken met de trainer, zodat hier zoveel mogelijk rekening mee kan worden gehouden tijdens de training.

NEEM CONTACT OP

Interesse in een Incompany training op maat?
Heb je interesse in een Incompany training voor jouw bedrijf op maat? Bekijk dan onze overzichtelijke Incompany pagina en vraag direct een offerte aan. Onze opleidingsadviseur neemt spoedig contact met je op.

Meer informatie
Bouwen

Het grote voordeel van een in-house training is dat je zelf kunt bepalen op welke datum en op welk tijdstip de training plaatsvindt. Hierdoor zit je niet vast aan vooraf vastgestelde cursusdata. Daarnaast is de training natuurlijk bij jouw bedrijf op locatie, waardoor de theorie in een vloeiende beweging in de praktijk kan worden gebracht met behulp van concrete praktijksituaties.

Benieuwd naar de kosten van een in-house training? Lees dan het blogartikel: wat kost een incompany training.

In-house training volgen? De voordelen op een rij!

Wanneer je kiest voor een in-house training bij jouw bedrijf op locatie, dan biedt dat diverse voordelen voor jouw bedrijf en medewerkers:

  • De training is op maat voor jouw bedrijf. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw branche, situatie en wensen. Er vindt vooraf overleg plaats met de trainer en de praktijksituaties kunnen meegenomen worden.
  • De in-house training wordt flexibel ingepland op het moment en het tijdstip dat het jou het beste uitkomt.
  • Doordat al je medewerkers tegelijkertijd getraind worden is er een hogere betrokkenheid en kunnen er uniforme afspraken worden gemaakt. Dit leidt tot een hoger rendement en sneller resultaat.
  • Wanneer je kiest voor een in-house training dan gaat dat gepaard met relatief lagere kosten dan wanneer je zou kiezen voor een open training. Een
  • Incompany training is namelijk vanaf een aantal personen financieel aantrekkelijker.
  • Tot slot bespaar je op reis-, verblijf- en verletkosten. De medewerkers kunnen namelijk gewoon bij het bedrijf opgeleid worden.

Interesse in een in-house cursus?

Heb je interesse in een in-house cursus bij jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Onze opleidingsadviseur vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om vrijblijvend een offerte bij de CAN Academy op te vragen voor de door jouw gewenste training. Onze opleidingsadviseur kan je ook vertellen vanaf hoeveel personen een in-house training voordeliger is dan een open training. Informeer gerust!

NEEM CONTACT OP


CertificeringsAdvies Nederland | T. 085 – 487 99 72 | E. info@certificeringsadvies.nl