E-learning aanbod

Home/E-learning aanbod
E-learning aanbod2020-05-20T10:51:40+02:00

“Het e-learning aanbod van de CAN Academy”


E-learning aanbod

Hieronder vind je ons complete aanbod e-learning. Klik op een cursus om meer informatie te bekijken.

VCA Basis Cursus (e-learning)

€ 95,- | 6-8 uur

Bekijk
VCA VOL Cursus (e-learning)

€ 95,- | 6-8 uur

Bekijk
VCU VIL Cursus (e-learning)

€ 95,- | 6-8 uur

Bekijk
BHV Basis cursus (e-learning)

€ 225,- | 1 dag

Bekijk
ATEX Awareness cursus Explosieveiligheid (e-learning)

€ 149,-

Bekijk
Veilig werken met de Elektrische Pallettruck (e-learning)

€ 60,- | +/- 2 uur

Bekijk
Veilig werken met de Vorkheftruck (e-learning)

€ 60,- | +/- 3 uur

Bekijk
Veilig werken met de Reachtruck (e-learning)

€ 60,- | +/- 3 uur

Bekijk


E-learning modules bij de CAN Academy

De toenemende digitalisering brengt met zich mee dat er ook steeds meer vraag is naar trainingen in de vorm van e-learning. Bij de CAN Academy spelen we graag in op deze digitale ontwikkeling. Om die reden bieden wij inmiddels ook diverse e-learning cursussen aan binnen ons opleidingsplatform. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

De voordelen van e-learning

 • Flexibel: Leren waar en wanneer jij wilt
 • Je bepaalt je eigen tempo
 • Tijd- en kostenbesparing
 • Praktijkgerichte filmfragmenten
e-learning via CAN Academy

Hoe werkt e-learning?

Via de CAN Academy is het mogelijk om een e-learning module af te nemen. Je bestelt de module eenvoudig via onze website. Vervolgens krijg je alle informatie die nodig is om de cursus online te volgen digitaal toegestuurd. Daarna kun je op het moment dat jij tijd en zin hebt inloggen om de e-learning cursus te volgen. De online cursussen bestaan uit praktijkgerichte filmfragmenten met zeer veel oefenvragen. Zo kun je op een prettige en duidelijke manier de cursus doorlopen.

E-learning in combinatie met praktijksessies

Wanneer je een e-learning cursus volgt via de CAN Academy dan is het ook mogelijk om deze te combineren met praktijksessies.

Bij trainingen zoals een BHV-cursus of Vorkheftruck-rijden blijft het natuurlijk wel van belang dat de theorie gecombineerd wordt met een praktijksessie. Uiteraard is het bij de CAN Academy ook mogelijk om de theorie te volgen via e-learning en daar een praktijksessie bij te boeken via een open training of via een Incompany training bij jouw bedrijf op locatie. Door dit met elkaar te combineren kun je in kortere tijd de gehele training doorlopen.

Bouw

Wanneer je een VCA training volgt, dan kun je jezelf na het volgen van de theorie via e-learning inschrijven voor het examen op een open inschrijfdatum. De VCA praktijkexamens worden landelijk met regelmaat gepland. Ook is het mogelijk om een bedrijfsexamen bij jouw bedrijf op locatie te plannen. Het voordeel daarvan is dat je zelf kunt bepalen op welke datum en tijdstip het examen plaats dient te vinden.

Toolboxen: Meer dan 85 onderwerpen

Ook op het gebied van Toolboxen is er van alles mogelijk bij de CAN Academy. Zo kunnen we je meer dan 85 onderwerpen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Veilig hijsen
 • Ladders
 • Veilig werken op een steiger
 • Bouwliften
 • Gevaarlijke stoffen
 • Wat te doen bij ongevallen?
 • Persoonlijke beschermingsmiddelen
 • Etc.

De praktijkgerichte films zijn specifiek ontwikkeld voor de bouw en voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. En belangrijker nog: het is gericht op het voorkomen van ongevallen!

Interesse in e-learning via de CAN Academy?

Heb je interesse in het volgen van een e-learning cursus via de CAN Academy? Neem dan gerust contact met ons op. Onze opleidingsadviseur vertelt je graag alles over de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP

Veel gestelde vragen over E-learning

Wat is e-learning?2018-06-28T09:36:54+02:00

Wat is e-learning? Een veel gestelde vraag. E-learning is de afkorting van Electronic Learning. Het betekent eigenlijk dat je studeert via internet. Vaak is dat gekoppeld aan een learning management systeem of een cursus. E-learning wordt doorgaans veel gebruikt binnen bedrijfsopleidingen en bij het onderwijs.

Waarom e-learning?2018-06-28T09:44:18+02:00

E-learning, electronisch leren via internet. Het komt steeds vaker voor. Maar waarom e-learning? Waarom zou je een cursus via internet volgen? Enerzijds is e-learning erg flexibel, want je kunt leren waar en wanneer jij wilt. Daarbij bepaal je jouw eigen tempo. E-learning is tijd- en kosten besparend. Je kunt de cursus gewoon vanuit huis of vanaf je werkplek volgen, waardoor je niet hoeft te reizen naar een bepaalde bestemming. Hierdoor bespaar je ook geld. Daarnaast hoeft er geen trainer betaald te worden, omdat e-learning digitaal is. Hierdoor is het vaak een stuk voordeliger. Tot slot heb je bij e-learning vaak praktijkgerichte filmfragmenten, welke je meerdere malen kunt afspelen.