– Wij ondersteunen op weg naar persoonscertificeringen –


Met onze opleidingen helpen wij mensen ontwikkelen

Incompany trainingDe laatste jaren is het belang van goed personeelsbeleid steeds duidelijker geworden. Steeds meer organisaties zien in dat goed opgeleid personeel cruciaal is voor het succes van de organisatie. Het volgen van de juiste opleidingen en het behalen van certificaten, laten zien dat het personeel geschikt is voor hun functie en hun competenties bijhoudt.

CertificeringsAdvies Nederland maakt certificeren mogelijk. Wij helpen organisaties zich te ontwikkelen op de gebieden Kwaliteit, Arbo & Veiligheid, Milieu & MVO, Informatiebeveiliging en Voedselveiligheid. Dat doen we enerzijds door advies te geven voor het behalen van een bedrijfscertificaat en anderzijds door de mensen in de organisatie te trainen. Of het nou gaat om een heftruckopleiding, het volgen van een ISO 9001:2015 transitie training of het behalen van het ISO 27001 certificaat: wij zijn de Partner in Certificeren.

Bekijk cursussenPersoonlijk – mag ik Linda even?

Als Partner in Certificeren werken wij aan langdurige relaties met onze opdrachtgevers door vaste contactpersonen die de opdrachtgever ontzorgen.

Will van Roosmalen: “Onze klanten waarderen het persoonlijke contact. Het komt regelmatig voor dat onze opdrachtgevers bellen en bijvoorbeeld vragen naar Linda, omdat ze weten dat zij hun vaste contactpersoon is en alles voor hun regelt. Voor sommige klanten zelfs al jarenlang!”

Naast het persoonlijke contact waarderen onze opdrachtgevers de klantgerichte houding van de opleidingsadviseurs, hun punctuele werkwijze en het snel inspelen op ontwikkelingen.

ContactOnze opleidingsadviseurs

Ambities realiserenOnze opleidingsadviseurs maken het leven van HR Managers of personeelsmedewerkers makkelijker. Zij nemen de opleidingscoördinatie (en indien gewenst administratie) uit handen en zorgen ervoor dat de kennis en vaardigheden van de werknemers up-to-date blijven. Mocht een certificaat verlopen, krijgt de opdrachtgever automatisch een herinnering toegestuurd, inclusief een uitnodiging voor een herhalingstraining. Bovendien kunnen professionals bij de opleidingsadviseurs terecht voor een advies over een te volgen opleiding of training. Bijvoorbeeld een training om de transitie naar de nieuwe ISO 9001 norm vorm te geven, of zelfs een volledige opleiding tot KAM-coördinator.

Onze beloftenOnze beloften:

Wij inspireren

We bieden maatwerk

Praktisch toepasbare kennis

Gemak & Flexibiliteit

Persoonlijk & Betrouwbaar

Onze klantbeoordelingenBekijk beoordelingen

CERTIFICERINGSADVIES NEDERLAND WERKT ONDER ANDERE VOOR: