– Wij begeleiden op weg naar een bedrijfscertificaat –


Praktisch advies op weg naar een bedrijfscertificaat

Kennisdag VDPCNatuurlijke groei van je bedrijf, de vraag van een klant of veranderende wet- en regelgeving: allerlei oorzaken kunnen aan de basis liggen van de wens om een bepaald certificaat te behalen. Maar waarom je ook een bedrijfscertificering wilt behalen, CertificeringsAdvies Nederland maakt certificeren voor iedere organisatie mogelijk. Op pragmatische wijze ondersteunen wij zowel grote als kleine organisaties bij het implementeren van een managementsysteem. Met als resultaat een succesvolle certificering.

Of het nu gaat om een bekend certificaat zoals ISO 9001, een minder bekende norm zoals ISO 50001 of een branchespecifiek certificaat zoals KVT: wij zijn de Partner in Certificeren. Dat zijn we niet alleen op bedrijfskundig vlak, maar ook voor de mensen in de organisatie. Daarom geven we ook opleidingen en trainingen binnen ons vakgebied. Bekijk hier alle normen of ga naar het overzicht van onze opleidingen.

Meer over ons


Deskundige adviseurs met branchekennis

Training Waarderend AuditenVoor de crisis van 2008 huurden veel bedrijven een organisatieadviseur in. Dure adviseurs in strakke pakken die veelvuldig gebruik maakten van ingewikkelde vaktermen. De toegevoegde waarde van die adviseurs was lang niet altijd aan te tonen. Na de crisis is het landschap compleet veranderd. Adviseurs worden vooral ingehuurd voor een specifieke opdracht met concrete doelstellingen. Bovendien wordt gevraagd om extra toegevoegde waarde in de vorm van een breder advies. Kennis van de branche van de opdrachtgever is noodzakelijk om de opdracht integraal te benaderen.

CertificeringsAdvies Nederland onderkent deze trend. We zien het belang in van adviseurs die deskundig zijn op hun vakgebied en tegelijk hun opdracht en advies zijn in het perspectief van de branche. Daarom werken wij met zes branches waarin wij de ontwikkelingen op de voet volgen. Zo denken we pro-actief met je mee en kunnen we het beste advies voor jouw situatie geven.

Branches


Onze begeleidingsvormen

Om aan te sluiten bij de wensen van onze klanten, bestaat onze begeleiding grofweg uit twee verschillende vormen:

Adviseren en coachen:
Binnen deze begeleidingsvorm begeleiden wij op hoofdlijnen. Jouw organisatie voert zelf uitvoerende zaken door, onze adviseur heeft voornamelijk een coachende rol. Eventueel ook mogelijk in combinatie met cursussen en trainingen voor jouw personeel.

Adviseren en uitvoeren:
Binnen deze begeleidingsvorm schrijven wij het managementsysteem op maat en implementeren dat in de organisatie. Bijvoorbeeld met workshops. Jouw organisatie heeft voornamelijk een informerende rol.

Een hybride variant is uiteraard ook mogelijk. We stemmen onze begeleiding af op jouw wensen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP

Onze beloften:

Wij inspireren

We bieden maatwerk

Praktisch toepasbare kennis

Gemak & Flexibiliteit

Persoonlijk & Betrouwbaar

Onze klantbeoordelingenBekijk beoordelingen

CERTIFICERINGSADVIES NEDERLAND WERKT ONDER ANDERE VOOR: