VCA trainingen

VCA trainingen2020-10-28T10:15:10+01:00

“Alle  VCA/VCU trainingen voor een veilige werkomgeving”


Onze VCA trainingen

Hieronder vind je ons aanbod VCA cursussen. Klik op een cursus naar keuze en bekijk meer informatie over de betreffende cursus.

VCA Basis Cursus

1 dag | € 240,-

Bekijk!
ONLINE VCA Basis (live docent)

4 uur | € 150,-

Bekijk!
VCA Basis Cursus E-Learning

 € 95,-

Bekijk!
Herhaling VCA Basis

1 dag | € 240,-

Bekijk!
VCA Basis Examen

60 min | € 75,-

Bekijk!
VCA VOL Cursus

1 dag | € 250,-

Bekijk!
ONLINE VCA VOL (live docent)

4 uur | € 160,-

Bekijk!
VCA VOL Cursus E-Learning

 € 95,-

Bekijk!
Herhaling VCA VOL

1 dag | € 250,-

Bekijk!
VCA VOL Examen

75 min | € 85,-

Bekijk!
VCU VIL Cursus

1 dag | € 265,-

Bekijk!
VCU VIL Cursus E-learning

€ 95,-

Bekijk!
Herhaling VCU VIL

1 dag | € 265,-

Bekijk!
VCU VIL Examen

75 min | € 99,-

Bekijk!
VCA Basis – Anderstalig

Op aanvraag

Bekijk!

Groot aanbod VCA cursussen

De afkorting VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers en is een richtlijn waarmee uitvoerende bedrijven beoordeeld en gecertificeerd worden op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. VCA certificering is op een zeer groot aantal bouwlocaties verplicht. Het VCA-VOL certificaat (voor leidinggevende) is zelfs op alle bouwlocaties verplicht in de bouw. Niet alleen in de bouw, maar inmiddels ook in een groot aantal andere branches wordt om dit certificaat gevraagd. Daarnaast is er ook een VCA certificering toegepast op de uitzendbranche, dit is de VCU certificering. Bekijk onze VCA cursussen en kies de cursus die het beste bij je past. Kom je er niet uit? Onze opleidingsadviseurs helpen je graag!

VCA cursus via de CAN Academy

Bij de CAN Academy kun je terecht voor diverse VCA cursussen. Zo bieden we de VCA Basis cursus aan, maar vind je in ons aanbod ook de Herhaling VCA Basiscursus. Daarnaast is het mogelijk om een los VCA Basis Examen te boeken. Diezelfde drie smaken hebben we voor de VCA VOL cursussen (Basis, herhaling en los Examen). Tot slot bieden we de VCU VIL cursus aan en de Herhaling VCU VIL.

Wanneer je een VCA cursus boekt via de CAN Academy kies je voor kwaliteit. Onze cursisten beoordelen onze cursussen met een 8+. Bovendien hebben al onze VCA cursussen een praktische insteek. Geen wollige theorie, maar praktisch toepasbare kennis; dat is de CAN Academy. Online boeken doe je eenvoudig via onze website. Kies je gewenste VCA cursus en klik op Inschrijven & Data. Vervolgens doorloop je het inschrijfformulier en krijg je een bevestiging per mail.

VCA cursus als Incompany training bij jou op bedrijfslocatie

Wil je een VCA cursus boeken? Denk dan eens aan een Incompany training. Bij een Incompany VCA training komt de trainer de cursus op bedrijfslocatie verzorgen. Het voordeel daarvan is dat:

  • De cursus afgestemd kan worden op jouw situatie, wensen en behoeften.
  • Dat er direct praktijksituaties nagebootst kunnen worden.
  • Je zelf de data en het tijdstip kunt bepalen waarop de cursus gegeven wordt.
  • Je met meerdere collega’s tegelijkertijd aan kunt sluiten, wat relatief gezien een stuk goedkoper is dan een open training.

Interesse in een Incompany VCA cursus? Neem dan contact met ons op. Onze opleidingsadviseur staat je graag te woord!

Meer informatie

Veel gestelde vragen over VCA cursussen

Wat is het verschil tussen een VCA-basis en VCA vol cursus?2018-06-29T09:49:39+02:00

Een basis VCA of VOL VCA? Wanneer je leidinggevende bent op een locatie waar VCA verplicht is, dan is het zaak dat je in bezit bent van een VCA-VOL certificaat. Datzelfde geldt voor wanneer je als ZZP-er opereert. Voor de overige medewerkers volstaat het om VCA-basis gecertificeerd te zijn. Dit certificaat wordt ook wel het B-VCA certificaat genoemd.

Waar staat de afkorting VCA voor?2018-06-29T09:47:02+02:00

De afkorting VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Het is een richtlijn waarmee uitvoerende bedrijven beoordeeld en gecertificeerd worden op dit gebied. Werknemers die VCA gecertificeerd zijn werken veiliger. Hierdoor vermindert het aantal ongevallen. Een VCA certificaat wordt steeds meer gevraagd vanuit opdrachtgevers.

Hoe lang is een VCA certificaat geldig?2018-08-06T15:02:06+02:00

Wanneer je een VCA cursus succesvol hebt afgerond, dan is het VCA certificaat 10 jaar geldig. Zodra de 10 jaar voorbij zijn dien je opnieuw een VCA cursus af te leggen. Je kunt dan kiezen voor de VCA herhalingscursus. Bij CertificeringsAdvies Nederland attenderen we je er na 10 jaar op dat je VCA certificaat verlopen is, zodat je tijdig weer kunt hercertificeren.