Keurmeester Cursussen

Keurmeester Cursussen2020-06-05T09:39:09+02:00

“Alle cursussen en trainingen voor keurmeester”


Onze keurmeester cursussen

Hieronder vind je ons aanbod Keurmeester cursussen. Klik op de cursus naar keuze om informatie van de betreffende cursus te bekijken.

Keurmeester ladders, trappen en rolsteigers

0,5 dag | € 185,-

Bekijk!
Keurmeester hijsmiddelen en valbeveiliging

0,5 dag | € 275,-

Bekijk!
Keurmeester landbouw, tuin en parkmachines

1 dag | € 295,-

Bekijk!
Keurmeester aanhangwagens & snelverkeer

1 dag | € 295,-

Bekijk!
Keurmeester Elektrische Arbeidsmiddelen NEN 3140

1 dag | € 245,-

Bekijk!

Alle keurmeester cursussen

Ben je betrokken bij het keuren van kwaliteitsgoederen in je organisatie? Of ben je van plan dit zelf te gaan doen? Dan ben je bij de CAN Academy aan het juiste adres. Hier vind je alle opleidingen die je nodig hebt op het gebied van keurmeester. Van een praktische eendaagse training keurmeester aanhangwagens en snelverkeer tot een training keurmeester elektrische arbeidsmiddelen NEN 3140.

Bekijk onze keurmeester cursussen en kies de cursus die het beste bij je past. Kom je er niet uit? Onze opleidingsadviseurs helpen je graag!

Veel gestelde vragen over Keurmeester cursussen

Kan ik een keurmeester cursus ook Incompany volgen?2018-06-29T12:08:18+02:00

Het is zeker ook mogelijk om bij de CAN Academy een keurmeester cursus Incompany te laten verzorgen. Wanneer je een dergelijke cursus via een Incompany Training wilt boeken gaat onze trainer samen met jou kijken naar de wensen, behoeften en mogelijkheden. Zo wordt de training op maat gemaakt en afgestemd op jouw branche en situatie. Voor meer informatie over een Incompany cursus verwijzen we je door naar onze Incompany informatiepagina. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Onze opleidingsadviseurs staat je graag te woord.