BHV Cursussen

BHV Cursussen2020-06-05T09:18:41+02:00

“Alle cursussen en trainingen op het gebied van BHV”


Onze BHV cursussen

Hieronder vind je ons aanbod BHV cursussen. Klik op de cursus naar keuze om informatie van de betreffende cursus te bekijken.

BHV Basis Klassikaal

2 dagen | € 325,-

Bekijk!
BHV Basis E-Learning

1 dag | € 225,-

Bekijk!
BHV Herhaling

1 dag | € 185,-

Bekijk!
BHV Ploegleider

2 dagen | € op aanvraag

Bekijk!
BHV Coördinator

3 dagen | € op aanvraag

Bekijk!
Cursus Preventiemedewerker

1 dag | € 395,-

Bekijk!

Groot aanbod BHV cursussen

bhv cursussenIedere organisatie is verplicht om doeltreffende maatregelen en middelen te nemen/hebben op het gebied van bedrijfshulpverlening. Veel bedrijven moeten daarom een wettelijk verplichte BHV’er in dienst hebben. Het aantal BHV’ers ligt aan de bedrijfsgrootte en de veiligheid- en gezondheidsrisico’s die bij de organisatie horen. Bij de CAN Academy haal je snel en praktijkgericht het BHV diploma. Bekijk onze BHV cursussen en kies de cursus die het beste bij je past. Kom je er niet uit? Onze opleidingsadviseurs helpen je graag!

BHV training; nieuw en herhaling

Bij de CAN Academy kun je terecht voor BHV trainingen. Zowel voor cursisten die voor de eerste keer een BHV training volgen, alsmede voor de herhaling BHV. Ook kun je bij ons in losse dagdelen EHBO en brandveiligheidstraining volgen. Wij nodigen je ieder jaar opnieuw uit om de herhalingscursus te volgen, zodat je automatisch wordt herinnerd aan de opfriscursus. Wil je meer informatie over de mogelijkheden op dit gebied? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom een BHV cursus bij de CAN Academy?

Bij de CAN Academy verzorgen we al jarenlang BHV trainingen. Dat doen we zowel in de vorm van open trainingen alsmede Incompany trainingen. Het boeken van een BHV cursus via de CAN Academy heeft diverse voordelen:

  • Onze cursussen worden met een 8+ beoordeeld
  • We hebben ruim 30 jaar ervaringen met het verzorgen van opleidingen
  • Een cursus boeken kan eenvoudig online
  • Cursussen worden ook op maat verzorgd als Incompany training
  • De cursussen zijn praktisch ingestoken; theorie is direct toepasbaar

BHV cursussen op bedrijfslocatie

Bij de CAN Academy is het ook mogelijk om BHV cursussen Incompany te volgen. Ofwel, op locatie bij jouw bedrijf. Het voordeel hiervan is dat je de cursus, en dan met name het praktijkgedeelte, helemaal af kunt stemmen op jouw branche en situatie. Zo kun je bijvoorbeeld praktijksituaties nabootsen in je eigen magazijn. Voor de cursisten is dit een vertrouwde omgeving waarin een situatie wordt nagebootst die zij dagelijks zouden kunnen meemaken. Wil je meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot een Incompany BHV cursus? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseur helpt je graag.

Meer informatie

Veel gestelde vragen over BHV

Wat is een BHV cursus?2018-07-18T16:48:26+02:00

Wat is een BHV cursus? De letters BHV staan voor Bedrijfs Hulp Verlening. Wanneer je binnen je bedrijf op wilt treden als bedrijfshulpverlener dan is het zaak om een BHV cursus te volgen. In deze cursus leer je hoe je moet handelen bij (kleine) calamiteiten in je bedrijf. Denk o.a. aan het bestrijden van brand, het verlenen van EHBO en het evacueren van personen uit een pand.

Hoe vaak moet ik een BHV cursus herhalen?2018-06-29T09:53:34+02:00

In de Arbowet staat beschreven dat organisaties verplicht zijn om de bedrijfshulpverlening goed te organiseren. Daarbij dienen bepaalde werknemers te functioneren als BHV’er. Een BHV’er dient te beschikken over een opleiding en uitrusting, zodat hij of zij zijn taak goed kan vervullen. Het advies vanuit CertificeringsAdvies Nederland is om de BHV-cursus jaarlijks te herhalen. Op die manier blijven medewerkers up-to-date in kennis en vaardigheden. Zo borg je als bedrijf de veiligheid. Wil je meer weten over de BHV herhaling? Lees dan onderstaand artikel:

Lees artikel: Is BHV herhaling verplicht?

BHV cursus online, kan dat?2018-07-18T16:56:07+02:00

Een BHV cursus online volgen, ook dat kan bij de CAN Academy. Wij bieden diverse e-learning modules aan op het gebied van BHV. Hiermee kun je het theoriegedeelte volledig online volgen. Het praktijkgedeelte vindt dan uiteraard wel op bedrijfslocatie of bij één van onze cursuslocaties plaats.

Wil je een BHV cursus online volgen? Neem gerust contact op met de CAN Academy. Onze adviseur staat je graag te woord over de mogelijkheden.

Neem contact op

BHV cursus kosten, hoe hoog zijn deze?2018-07-18T16:57:11+02:00

Bij de CAN Academy zijn de BHV cursus kosten € 325,-. Dit betreft een cursus van 2 dagen. Daarbij zijn lunch en lesmateriaal voor 2 dagen inbegrepen.

Meer informatie over de cursus?

Bekijk BHV cursus

BHV cursus inhoud, is dit overal hetzelfde?2018-07-18T17:00:48+02:00

De BHV cursus inhoud is in grote lijnen natuurlijk hetzelfde bij verschillende aanbieders. Zo wordt je overal geleerd brand te bestrijden, EHBO toe te passen en mensen te evacueren uit een gebouw. Dat neemt niet weg dat de manier waarop de cursus gegeven wordt kan verschillen. Er zijn immers meerdere wegen die naar Rome leiden. Zo kan een BHV cursus bijvoorbeeld op bedrijfslocatie worden gegeven, waarbij specifieke bedrijfssituaties worden nagebootst. Dit is natuurlijk helemaal afgestemd op die situatie. Doorgaans is het theoriegedeelte wel hetzelfde, omdat er immers verplichte theorie wordt behandeld.

BHV cursus 1 dag, wat zijn de mogelijkheden?2018-07-18T16:55:19+02:00

BHV cursus 1 dag volgen. Daarvoor zijn binnen de CAN Academy diverse mogelijkheden:

  • Je kunt een e-learning module volgen waarbij je de theorie volgt op het moment dat het jou uitkomt. Vervolgens kun je dan in 1 dag het praktijkgedeelte volgen.
  • Je kunt kiezen voor een Incompany training bij jouw bedrijf op locatie. Daarbij kun je bijvoorbeeld 1 dag (theorie) volgen, terwijl je de praktijkdag op een later moment plant. Zo heb je niet de belasting van 2 dagen achter elkaar cursus.
  • Wanneer je al in het bezit was van een BHV diploma, dan kun je jaarlijks kiezen voor een BHV herhaling. Deze cursus is slechts 1 dag. Daarbij bestaat het eerste deel van de dag uit theorie en het tweede deel van de dag uit praktijktraining.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op:

Neem contact opLaatste blogs